2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A DK szekszárdi polgármesterjelöltje Farkas Károly

Farkas Károly a DK jelöltje, Tolna 01. sz. választókerület helyi elnöke. Farkas Károly a Demokratikus Koalíció megalakulásától kezdődően szervezőként szervezte a választókerületi helyi alapszervezetet, majd 2013 óta, mint elnöke koordinálja és irányítja.

Farkas Károly szerint szükség és egyben igény is van arra, hogy képviselve legyenek a baloldali értékek ebben a városban is, hiszen baloldalinak lenni nem szégyen, hanem érték. Hiszi, hogy minden emberben ott van a baloldali érték és ez nem maradhat tovább a megfélemlítés, elnyomás áldozata. Olyan városvezetést szeretnének, akik elsődleges fontosságúnak tartják az emberi értékek megbecsülését, képviseletét mindennemű megkülönböztetés nélkül, valamint akik vissza tudják szerezni a bizalmat úgy a politika, mint a városvezetéssel szemben.

Olyan várost szeretne, ahol a polgároknak ne csak hitük és reményük, hanem jövőképük, lehetőségük is legyen a megélhetésükre.  Meg kell szüntetni a Fidesz által keltett félelmet, a politikai alapon való megkülönböztetést. Nem engedhető meg, hogy egyes városvezetők saját meggazdagodásukra használják a pozíciójukat, a hatalmukat, valamint kizárólag csak hű, jobb oldali érdekcsoportokat részesítsenek előnyben.

Farkas Károly nem zárja ki az együttműködés lehetőségét a demokratikus ellenzéki pártokkal, civil szervezetekkel. Bízik benne, hogy a cél érdekében le tudják vetkőzni a pártpolitika szabta érdekeiket, korlátaikat és hozzájuk csatlakozva egyként, egységben fognak dolgozni Szekszárdért, a szekszárdiakért.

DK sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek