2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott tengeri tolvajok

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak egy három fiatalkorút, akik a Köröm és Girincs települések között elhelyezkedő kukoricatáblát ritkították. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. július 23-án a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 16 óra 55 perckor a Köröm-Girincs települések közötti útszakaszon ellenőrzés alá vontak három fiút, akik a rendőri jelenlétet észlelve a náluk lévő piros zsákot az út menti árokba dobták. A 63 darab csöves kukoricát tartalmazó „krumplis zsák” vonatkozásában az igazoltatottak előadták, hogy azt a közeli tábláról szedték a tulajdonos engedélye nélkül.

A két 14 éves és egy 15 éves körömi trióból álló társaságot a Készenléti Rendőrség egyenruhásai a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol velük szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek