2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

LITEX-DVTK közvetítés

Jakab Péter a valódi információktól akarta megfosztani a szurkolókat!

A Litex-DVTK mérkőzés napjának délutánján, egészen pontosan 15 óra 09 perckor érkezett a közvetítési jogokkal rendelkező bolgár televíziótól a mindössze egyetlen mondatos üzenet, amely szerint a bolgár tévé „nem érdekelt a közvetítési jogoknak az átadásában”. Üzenték  ezt a jogtulajdonosok azután, hogy a Miskolc Városi Televízió illetékesei, csak a mérkőzés napján, különféle formában és módokon, nyolc ízben (!) fogalmaztak meg kérdést és kérést a televíziós közvetítéssel összefüggésben!

 

Ez a valódi oka annak, hogy a nagy érdeklődéssel kísért kupameccs televíziós közvetítése elmaradt. Sajnáljuk, hogy a Jobbik helyi polgármesterjelöltje hétvégi nyilatkozatában saját fantáziáját helyezte előtérbe, gondolta erősebbnek, a valóság kevésbé fantáziadús tényeivel szemben.

Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, amiket a tényekkel folytatott egyenlőtlen küzdelmében, mindezeken túl állított  Jakab Péter.

 

Jakab Péter nemcsak rosszul, de szelekíven működő memóriájából valószínűleg kiesett az a tény, hogy Kriza Ákos polgármester úr, amikor lehetősége volt rá és tehette, azonnal megpróbált intézkedni a csapatunkat sújtó hátrányos intézkedések ellenében. Ilyen eset volt például az, amikor polgármester úr sikeresen közreműködött az Újpest elleni kupadöntő televíziós közvetítésének a lehetővé tételében.

 

Anélkül, hogy a csapat egyre nagyobb visszhangot kiváltó eredményeit csak megkísérelnénk kisajátítani, megkívánjuk jegyezni, hogy a város kisebbségi tulajdosként becsülettel teljesíti vállalt kötelezettségeit és  ha kell, kreatívan működik közre a labdarúgó csapatunkat működtető gazdasági társaság feladatainak megoldásában. És azt se feledjük el, hogy nemcsak a csapatunk kezdi el felidézni, páratlan eredményességgel, a három évtizeddel ezelőtti eseményeket, hanem majd fél évszázad eltelte után, minden valódi Diósgyőr szurkoló legnagyobb örömére, már az új DVTK stadion felépítésének a közvetlen előkészületei zajlanak!

 

Miskolc, 2014. július 21.

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Kabinetjének közleménye

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…