2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolci Közlemények

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Miskolc Megyei Jogú Város Településszerkezeti Tervének és Építési Szabályzatának módosítását kezdeményezi a  Búza tér Görög katolikus templom területére . Az elkészült tervekhez, ami a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinetben vagy a város honlapján megtekinthető 2014.07.10-tól 2014.08.08-ig vélemények adhatók. A felmerült véleményeket kérjük, hogy a fenti idő alatt írásban juttassák el Rostás László városi főépítésznek a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinet 3525 Miskolc, Városház tér 8. sz. posta vagy a partnersegiegyeztetes@miskolcph.hu e-mail címre

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Miskolc Megyei Jogú Város Településszerkezeti Tervének és Történelmi Avas Helyi Építési Szabályzatának módosítását kezdeményezi a Hideg sor és Nagy-Avas felsősor közötti területére. Az elkészült tervhez, ami a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinetben vagy a város honlapján megtekinthető 2014.07.10-tól 2014.08.08-ig vélemény adható. A felmerült véleményeket kérjük, hogy a fenti idő alatt írásban juttassák el Rostás László városi főépítészhez a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinet 3525 Miskolc, Városház tér 8. sz. posta vagy a partnersegiegyeztetes@miskolcph.hu e-mail címre.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a lakossági kérelmek alapján Miskolc Megyei Jogú Város Településszerkezeti Tervének és Építési Szabályzatának módosítását kezdeményezi a K4 jelű karbantartás 2. ütem keretében. Az elkészült tervekhez, ami a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinetben vagy a város honlapján megtekinthető 2014.07.10-tól 2014.07.30-ig vélemények adhatók. A felmerült véleményeket kérjük, hogy a fenti idő alatt írásban juttassák el Rostás László városi főépítésznek a Miskolc MJ. Város PH. Főépítészi Kabinet 3525 Miskolc, Városház tér 8. sz. posta vagy a partnersegiegyeztetes@miskolcph.hu e-mail címre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek