2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Volt élettársát szúrta meg

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Ózdon bántalmazta és egy késsel megszúrta volt élettársát.

Garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 33 éves S. Sándor ózdi lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint 2014. június 24-én 10 óra 20 perckor Ózd egyik utcájában  gyalogolt egy 32 éves nő, aki séta közben találkozott volt élettársával. A férfi követelte, hogy az asszony költözzön vissza hozzá.

A sértett ennek nem akart eleget tenni, ezért az elkövető elővett egy bicskát és annak nyelével többször megütötte, illetve egy alkalommal megszúrta, majd a férfi a helyszínről távozott. A bántalmazás következtében a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az áldozat értesítette a rendőrséget, amely után a járőrök a lakásán elfogták az elkövetőt és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, bűnügyi őrizetbe vették, majd 2014. június 26-án a bíróság előzetes letartóztatását rendelte el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek