2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Új tisztek szolgálatban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományában hét ifjú hadnagy kezdte meg rendőri szolgálatát.

Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatója, főkapitány helyettes és az érintett rendőrkapitányok, osztályvezetők fogadták azt a hét rendőrtisztet, akik 2014. július 1-jétől teljesítenek szolgálatot a megyében. Az új tisztek ünnepélyes keretek között vehették át kinevezési okmányaikat a rendészeti igazgatótól, aki többek között  kihangsúlyozta, hogy az új kollégáknak rendőri munkájuk során minden esetben a törvényességet és a szakszerűséget kell szem előtt tartaniuk. Emellett utasította őket, hogy munkájuk során és szolgálaton kívül is segítsék az állampolgárokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy vizsgáló kolléganővel és egy kollégával, továbbá a Közrendvédelmi Osztály két előadóval bővült.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy, míg a Tiszaújvárosi – és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy-egy nyomozóval erősödött.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek