2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben az ózdi drogdíler

Egy ózdi nő börtönben lévő párja „vállalkozását” vitte tovább. A kábítószer-kereskedő nőt a rendőrség elfogta, majd bűnügyi őrizetbe vette.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság – a más bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott börtön büntetését töltő – helyi 28 éves J. Gáborral szemben.

A nyomozás során beszerzett információkra támaszkodva a rendőrök házkutatást tartottak J. Gábor élettársánál. A 44 éves F. Erika lakását a nyomozók tüzetesen átvizsgálták, majd egy rejtekhelyen kábítószergyanús anyagot, valamint az anyag kereskedelméhez szükséges eszközöket találtak. A rendőrség lefoglalta a bizonyítékokat.

Az ózdi nővel szemben megalapozottá vált a gyanú, hogy 2014. június 24-ei elfogásáig az élettársa „vállalkozását” tovább működtette és a város területén kábítószerrel kereskedett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 44 éves F. Erikát. A rendőrség a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. június 26-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…