2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK:Lázár londoni útja után itt vannak Ughy Attila pestszentlőrinci polgármester nyaralásai

DK:Lázár londoni útja után itt vannak Ughy Attila pestszentlőrinci polgármester nyaralásai

Az elmúlt két évben 54 millió forintjába kerülhetett a XVIII. kerületi adófizetőknek, hogy Ughy Attila polgármester és a kerület néhány más vezetője külföldi konferenciákon vett részt. A kerületi önkormányzat költségvetésének módosítására benyújtott rendelet tervezete szerint. A horvátországi Cres szigetére 8,3 millió forintért, az olaszországi Potenzába 7,5 millióért ruccantak ki a kerület vezetői, amihez képest már igazán bagatell az a 2,2 millió, amennyibe a kerület Fideszes polgármesterének 2 napos spanyolországi, malagai útja került. A városrész vezetője azonban nem csak tengerparti üdülőhelyeken gyarapította a tudását, eljutott néhány európai fővárosba, így Bécsbe, Párizsba, Berlinbe és Dublinba is.

A Demokratikus Koalíció Lázár János máig tisztázatlan szállodaszámlái után már semmin nem csodálkozik. A Fidesz országos és helyi politikusai semmit nem szégyellnek és semmitől nem tartanak. Az azonban, hogy a főváros egyik legszegényebb kerületének vezetői korántsem nyomorúságos fizetésük mellett milliókért nyaraljanak a polgárok pénzén, nehezen nevezhető másnak, mint – Szijjártó Péter örökbecsű kifejezését kölcsönvéve – pofátlanságnak.

A kerület polgárainak az őszi önkormányzati választáson lesz módjuk véleményt mondani Ughy Attila és társai áldozatos külföldi tanulmányútjairól.

Ferencz István
a pestszentlőrinci szervezet elnöke (DK)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek