2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nyomortelep: vizsgálni kell a MIK felelősségét is

Miközben a Kriza Ákos nevével fémjelzett városvezetés kétmillió forintot adna azoknak, akik tönkretették a város ingatlanvagyonának egy részét, addig megkerülhetetlen a Miskolc Holding, azon belül a MIK Zrt. felelősségének a vizsgálata is a kérdésben – mondta el keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.
Több helyen, például a számozott utcák, vagy a Békeszálló esetében a bérlők egy része lopja az áramot, nem fizeti sem a bérleti, sem a közüzemi díjakat és nem tartja be a közösségi együttélés szabályait sem. Velük szemben a MIK Zrt-nek kötelessége lett volna fellépni, ezáltal megvédve a rájuk bízott városi vagyont.

A Jobbik, miután átveszi a város vezetését, fel fog lépni azokkal szemben, akik a szerződéseket nem tartják be, de meg fogjuk vizsgálni a MIK Zrt. jelenlegi és volt vezetőségének felelősségét is abban, hogy ezeket a szerződéseket miért nem bontották fel időben és miért nem védték meg Miskolc város érdekeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…