2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

KMB: Elkövetés, eljárás, tárgyalás egy nap alatt

Tarcalon elloptak egy kerékpárt, a körzeti megbízottak egy órán belül azonosították a kerékkötőt, akit a rendőrség szabálysértési őrizetbe vett. Lakossági bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 20-án 8 óra 20 perckor, hogy Tarcalon egy élelmiszerüzlet elől elloptak egy nem lelakatolt kerékpárt. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrsének körzeti megbízottjai és járőrei a helyszínen beszerzett információk eredményeként egy órán belül azonosították, elfogták azt a tarcali férfit, aki elvitte a kétkerekűt. A rendőrségre előállított 40 éves K. Ernő beismerő vallomást tett. A férfi többek között elmondta, hogy azért kötötte el a biciklit, mert az övéből hiányzott az első kerék és így akarta pótolni azt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért őrizetbe vette a tarcali férfit.  A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében még az elkövetés napján bíróság elé állítással fejezte be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek