2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Készenléti Rendőrség: nem igazolta magát, így előállították

Készenléti Rendőrség: nem igazolta magát, így előállították

Sárospatak, Tolcsva – A rendőrök egy fiatalembert állítottak elő, akit Tolcsva külterületén vontak ellenőrzés alá, de nem tudta magát igazolni.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 16-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök járőrözésük során 21 óra 20 perckor a 37-es számú főút tolcsvai leágazásánál észlelték, hogy egy fiatalember az úttest közepén gyalogol.

A járőrök intézkedés alá vonták, de mivel nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállították. Itt megállapították, hogy a fiatalember M. István 25 éves erdőbényei lakos, akinek egészségügyi problémái vannak, ezért a rendőrök az ügyeletes orvoshoz kísérték, majd az orvosi vizsgálat után lakására szállították.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek