2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Gombázás közben eltévedt egy idős úr

A Bükk hegységben, Lillafüred mellett találták meg sértetlenül azt a nyugdíjast, aki csaknem fél napig bolyongott az erdőben.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. május 12-én éjfél után érkezett bejelentés egy miskolci idős asszonytól, hogy 73 éves férje előző nap kirándulni és gombázni indult a Szinva forrás felett található erdős területre, azonban onnan nem érkezett haza és az időjárási viszonyok – erős esőzés – miatt nagyon aggódik érte.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai a Tevékenység-irányítási Központtal összehangoltan azonnal megkezdték az idős eltűnt személy felkutatását, amely eredményeként a kora hajnali órákban, 4 óra előtt nem sokkal egy elhanyagolt erdészeti úton megtalálták az idős férfit.

A kimerült nyugdíjast a rendőrök szolgálati autójukkal az egyik szálloda előtt rájuk várakozó mentőautóhoz szállították, ahonnan ellátását követően sérülésmentesen lakására vitték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek