2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Készenléti Rendőrség: „füvet” vásárolt

A járőrök egy fiatal fiút állítottak elő, aki kábítószergyanús növényi anyagot vásárolt Miskolcon.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök Miskolc belvárosában járőröztek, amikor a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcán egy idegesen viselkedő fiatalembert vettek észre.

A fiút igazoltatták és táskáját is átvizsgálták, amelynek során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmelék került elő.

A járőrök kérdésére a 15 éves taktaszadai fiú elmondta, hogy a mai napon egy ismeretlen személytől, Miskolcon vásárolta a „füvet”.

A rendőrök a fiatalembert kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt további intézkedések céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek