2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: bíróságról rendőrségre

A járőrök egy körözött férfit fogtak el, akit egy ügyében tartott bírósági tárgyalás után közvetlenül az Encsi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 28-án az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 09 óra 40 perckor bejelentés alapján megjelentek az Encsi Járásbíróságon, mivel a 25 éves G. Iván encsi lakos ügyében történő tárgyalása során megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék más ügyből adódóan elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben.

A járőrök a tárgyalás befejezését követően G. Ivánt elfogták és a szükséges további intézkedések céljából az Encsi Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek