2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Faragó Péter : VOLT RENDŐRI INTÉZKEDÉS

Faragó Péter : VOLT RENDŐRI INTÉZKEDÉS

Faragó Péter : VOLT RENDŐRI INTÉZKEDÉS„Az történt, hogy szombat reggel egy jobbik rendezvény volt, amiről tudomást szereztek, miután röplapon terjesztették a sajóbábonyi romák is. Sajnos rossz volt a reagálás, és ennek következtében egy incidens történt. Az egyik boltban dolgozó, önkormányzati képviselőt megpofozták. Zárójelben megjegyzem, mszp-s képviselőről van szó. De nem azért, mintha ez lényeges lenne, csak a történeti hűség kedvéért mondom. Ezzel aznap az incidens szerencsére befejeződött, majd másnap megtámadtak egy gépkocsit, amit a gépkocsit azt elég rossz állapotba került a gépkocsi. És ezt követően került sor rendőri intézkedésre.

Amikor a rendőrség tudomást szerzett, a megyei rendőrfőkapitány intézkedett, rendőri erők kivonultak Sajóbábonyba, és az ő profi, szakszerű intézkedésüknek és az ottani, profi helyzetfelismerésnek megfelelő intézkedésüknek köszönhető, hogy súlyosabb incidens nem történt.

Ez nem igaz, hogy félnek az emberek. Itt a politika, bizonyos politikai körök megint csinálják a cirkuszt idézőjelbe. Szó sincs arról, hogy Sajóbábonyban félnek az emberek, arról van szó, hogy volt egy olyan Jobbik rendezvény, ami természetes ugye, hiszen egy olyan hivatalos politikai párt, aki megteheti. De sajnos megjelent az egyenruhába öltözött, olyan személyek, ugye a magyar gárda, akik ha nem jelentek volna meg, meggyőződésem, hogy személyes incidens nem történt volna. „

-freepress.eu-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek