2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Csúcstechnológia a Dél-Budai TISZK-nél

A lézer- és nanotechnika kutatásainak legfrissebb eredményein alapuló technológiát épít tantárgyfejlesztési programjába a Dél-Budai Térségi Integrált Szakképző Központ. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány szakmai-tudományos közreműködésével kidolgozás alatt álló új tematika alapján a csúcstechnológia alapozó tantárgyait a TISZK-hez tartozó Mechatronikai, a szaktárgyakat pedig az Öveges Szakközépiskolában oktatják majd. A tananyagkorszerűsítésre pályázaton elnyert 100 %-os Európai Uniós támogatással és az Európai Szociális Alap társfinanszírozással kerül sor.

A hazai oktatásban egyedülállóan új képzéssel a Fővárosi Pedagógia Napokon, a budapesti Városháza dísztermében november 19.-én nyíló kétnapos SULIMIX pályaválasztási rendezvényen találkozhatnak először a továbbtanulás előtt álló fiatalok és az érdeklődő pedagógusok.

Ugyancsak a Dél-Budai TISZK a házigazdája a Mérés-esély-kompetencia című konferenciának is. A résztvevők az ún. SNI-s, a sajátos nevelési igényű tanulók körében gyakorolt tudás- és kompetenciafejlesztés kérdéseiről tanácskoznak.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…