2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Állásbörze volt Miskolcon

Állásbörze volt MiskolconSok helyi és országos érdekeltségű cég állított fel standokat Miskolcon a Városi Szabadidőközpontban megrendezett pénteki állásbörzén, amelyet az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ szervezett azzal a céllal, hogy praktikus tanácsok mellett munkát is találjanak azok akik ellátogattak pénteken ide.

A három napos rendezvényen Képző intézmények, szakképzők, és egyéb oktatási intézmények is bemutatkoztak, munkaerő-piaci információk hangzottak el egyéni és csoportos tájékoztatás formájában. Kialakítottak egy önéletrajzíró műhelyt is. Szakmai Fórum is volt tanácsadók és pályaorientációs tanárok részére.

A pénteki állásbörzén beszélgetve a cégek HR munkatársaival kiderült, hogy a kínálat és a kereslet nagyon eltér egymástól, kevesen keresnek nagy elszántsággal munkát, és sajnos még kevesebben vannak tisztába azzal, hogy hogyan tehetnék magukat vonzóvá a munkaerőpiacon. Ez a kezdeményezés nem csupán a munkahely megtalálása, hanem ezért is volt nagyon hasznos.
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…