2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Rogán Antal hagyja abba a közpénzekkel való visszaélést!

A minap kérdeztem Rogán Antaltól, hogy miért fizetett az V. kerületi önkormányzat, illetve a tulajdonában levő cég havi egymillió forintot a pestisracok.hu portált üzemeltető Gerilla Press Kft-nek. Rogán Antal alpolgármestere útján azt a választ adta, hogy a szerződés az európai uniós támogatások kommunikációjához kapcsolódik, illetve az önkormányzat és a polgárok közötti együttműködést, kommunikáció segíti. Ez nem igaz. A pestisracok.hu semmi mással nem foglalkozik, mint a kormánypártot és Rogán Antalt segítő szélsőjobboldali propagandával, valamint  a Fidesz politikai ellenfeleinek alpári stílusú lejáratásával.
Azt is megkérdeztem, hogy pontosan mi indokolja, hogy az adófizetők pénzéből Rogánék 131 millió forintot fizettek az Absolute Occassion Kft-nek? Válasz nem érkezett. Mint ahogy arra a kérdésre sem, hogy milyen uniós érdek fűződik az újnáci kiadványokat is forgalmazó Szkítia könyvesbolt támogatásához. Bencsik András a Szkítia és a CÖF egyik vezetője, így a boltnak adott közpénz a Fidesz által fenntartott CÖF gyűlöletkampányát finanszírozza.

Itt az ideje, hogy Rogán Antal elszámoljon a rábízott közvagyonnal! Tartozik a polgároknak azzal, hogy nyilvánosság elé tárja az említett szerződések pontos tartalmát és az azokban foglalt feladatok teljesítésének igazolását, és bocsánatot kér a választóktól azért, hogy nem megengedett módon használ fel közpénzeket a kampányában.

Kerék-Bárczy Szabolcs
képviselőjelölt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek