2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Évet értékelt a miskolci rendőrkapitány

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét.
A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. évben végzett munkáját értékelte dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, kapitányságvezető 2014. február 27-én a kapitányság épületében megrendezett értekezleten. Az elmúlt évet összegző állománygyűlés elöljárója dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány volt, aki a tavalyi év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

Az évértékelő értekezletet a berendelt állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett, megtisztelte jelenlétével Dr. Kriza Ákos polgármester. A város vezetője  a polgárok nevében megköszönte a rendőrség munkáját, hangsúlyozva az együttműködés fontosságát, és az állampolgárok megbecsülését.

Ezt követően polgármester úr dicséretben és jutalomban részesítette 2013. évben végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként:

 
•Kovács Balázs r. századost, a Bűnügyi Osztály Életvédelmi- és Államigazgatási Alosztály főnyomozóját,
•Tóth Edina r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Diósgyőr járőrvezetőjét,
•Győrfi Gergely r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Avas nyomozóját,
•Prámer Máté r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Vasgyár járőrvezetőjét,
•Szegedi Szabolcs r. főtörzsőrmestert, Rendőrőrs Vasút járőrvezetőjét, valamint
•Faragó Gergő r. törzsőrmestert, a Közrendvédelmi Osztály járőrvezetőjét.

 

Az eseményt megelőzően dr. Bogyay Ferenc r. ezredes tájékoztatta a helyi média képviselőit a Miskolci Rendőrkapitányság közbiztonság javítása és a közrend fenntartása érdekében 2013. évben tett intézkedéseiről és kiemelte az elért eredményeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek