2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság négy fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint Tiszaújvárosban, a Kazinczy úton 2014. február 9-én 4 óra 50 perckor a helyi fiatalkorú fiúk az út mellett elhelyezett szemetes konténereket a parkoló autók közé borították. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök azonosították, elfogták majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a fiatalokat.

 

A megye rendőri szervei 2014. február 9-én hét főt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A miskolci járőrök egy fatolvajjal és egy bolti tolvajjal, az encsi rendőrök egy garázdával, míg a tiszaújvárosi egyenruhások két fatolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy fiatlakorú fiút vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt, továbbá  egy férfit, aki megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek