2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Őrizetben az autófeltörő

Több mint egy tucat autót tört fel Miskolcon az a férfi, akit a rendőrök azonosítottak, elfogtak majd őrizetbe vettek.
Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Vászonfehérítő úton 2014. január 29-én 1 órakor feltörtek egy parkoló autót, amiből napszemüveget és műszaki eszközöket tulajdonított el az elkövető.

A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei az Avasi városrészben a bűncselekmény elkövetése után egy órán belül azonosították és elfogták az autófeltöréssel megalapozottan gyanúsítható 29 éves V. Norbertet.

 

A bűnügyi őrizetbe vett miskolci férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, és még további 13, általa hasonló módon elkövetett bűncselekményről adott számot a rendőröknek.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság 2014. január 30-án az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett V. Norbert előzetes letartóztatásának indítványozására.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek