2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A város már “főzi” a kocsonyát

Miskolc – “Már tavaly is veszélyben volt a Kocsonyafesztivál szervezése , ezért az önkormányzat segített.”
Ezt Koczák Szilvia városházi szóvivő mondta azon a sajtótájékoztatón, amelyet Bíró Tiborral, a Cine-Mis Kft. ügyvezetőjével közösen tartott csütörtökön. A cég ugyanis az idei Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang főszervezője, de a város turisztikával, kultúrával foglalkozó cégei is beszállnak a program rendezésébe.

“Azért, hogy gazdaságilag is korrekt legyen az idei fesztivál, az önkormányzat vette kezébe a szervezést. Már tavaly is veszélyben volt a program, mivel a szervezőknek adóssága van, a városi cégek felé is több millió forinttal tartoznak. 2013-ban az önkormányzat segítette a rendezvényt, sőt a későbbiekben is ezt tette volna, ha a szervezők aláírják az önkormányzattal a megállapodást. Többször egyeztettünk velük, mindenben egyetértettek, majd nem jelentek meg az aláíráson. A város nem akarta kizárni őket a szervezésből, önmaguknak köszönhetik, hogy nem vesznek részt benne” – mondta Koczák Szilvia.
Forrás:boon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…