2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fidesz kampány a Bajnai-csomag ellen

Fidesz kampány a Bajnai-csomag ellenA 2010-es költségvetéssel kapcsolatban Csöbör Katalin a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 01-es választókerületének elnöke a miskolci Búza téren a Bajnai csomag ellen kampányolt. A következőket mondta: – A jövő évi költségvetés alapjaiban elhibázott, mert a lakosság terheinek további növekedését eredményezi, ugyanakkor nem tesz semmit a gazdaság beindításáért. Hiányoljuk a 2010-es költségvetésből az adócsökkentésre vonatkozó terveket és a munkát sújtó járulékterhek jelentős csökkentését.

Ezek nélkül jövőre továbbcsökken a magyar gazdaság teljesítménye és ezért további megszorításokra lesz szükség. Ezért állítjuk azt, hogy ez a költségvetés az elmúlt 20 év legveszélyesebb költségvetése. Mert az idei brutális megszorítások után további terheket ró a lakosságra, ahelyett, hogy végre megkezdené ezen terhek könnyítését és a munkahelyek teremtését. Most válik mindenki előtt világossá, hogy a Fidesz miért szorgalmazta már régóta az előrehozott választások megtartását. Nevezetesen azért, mert a Bajnai kormánynak és a szocialistáknak nincs sem hitelük, sem felhatalmazásuk a szükséges merész adócsökkentések végrehajtásához.

 

Csöbör Katalin elmondta, hogy a megyei 01. számú választókerület javasolta, hogy a jövő évi költségvetésben szerepeljen az M30-as autópálya Miskolcot elkerülő szakaszának ingyenessé tétele (nem csak a Cora kapuig), amely a környező települések járműforgalmát tehermentesítené. Javasolták továbbá a választókerület településein kerékpárutak építését és a megújuló energiaforrások, napelemek beszerzésének állami támogatását.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek