2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Óriási bulival ért véget a Jégfeszt

Az I. Tiszaújvárosi Jégfesztnek köszönhetően december 6-21. között újra a hazai jeges városok közé tartozott Tiszaújváros. A korcsolyázás mellett jégdisco, koncertek színesítették a programot.  Dr. Mengyi Roland, Tiszaújváros országgyűlési képviselőjének zárszavát követően Nagy Feró és Vastag Csaba koncertjével köszönt el szombat este a fesztivál.

A záró napon is rengetegen látogattak ki a jégpályára, amelyet az elmúlt bő két hétben megszerettek az újvárosi és környékbeli fiatalok. Sokan már visszatérő vendégként jöttek, s felelevenítették a Jégfeszt történetét, amely dr. Mengyi Roland megnyitóját követően a Mikulással indult, majd Papp Rita csinált kölyökpartit. A következő két péntek este Michael Self lemezlovas tartott jégdiscot.

A 14-ei szombati napot két népszerű énekes fellépése színesítette. Először a nemrégiben külföldről hazaérkező Péter Szabó Szilvia szórakoztatta a közönséget, majd az örökifjú Varga Miklós énekelt. A rá következő szombaton a fiatalok körében népszerű Majka és Curtis, valamint az Ámokfutók lépett színpadra. A hideg idő ellenére ezen a hétvégén is rengetegen voltak kíváncsiak a fellépőkre.

A Jégfesztivál utolsó szombatja fergeteges bulival zárult, Nagy Feró és dr. Mengyi Roland együtt léptek színpadra, ahol az énekes megkérte az országgyűlési képviselőt, zárja be a rendezvényt.  Dr. Mengyi Roland örömét fejezte ki, hogy meg tudták szervezni ezt a tizenöt napot, a jégpályával, a Mikulás a jégennel, és a koncertekkel együtt. Több mint ötezer ember korcsolyázott a Jégfeszten, több mint háromezren vettek részt a koncerteken, és óriási öröm, hogy körülbelül ezer kisgyereknek, tiszaújvárosi és környékbeli diáknak tudták az iskolák szervezésében mintegy karácsonyi ajándékként adni a korcsolyázás örömét. „Ez azt is jelenti, hogy jövőre újra megpróbáljuk, több koncerttel, még nagyobb jégpályával, és remélhetőleg még nagyobb szórakozással és bulival.” – szólt a jövő évi tervekről dr. Mengyi Roland. Tekintettel a közelgő ünnepekre áldott, békés karácsonyt kívánt a Jégfeszt záróbulijára kilátogatóknak.

A beszédet követően a legendás rocker, Nagy Feró adott koncertet, majd „mentoráltja”  az egyik televíziós tehetségkutató műsorban népszerűvé vált Vastag Csaba szórakoztatta a közönséget.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…