2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolci tömegközlekedési hírek

Decemberi nyitva tartás

A Közönségszolgálati Iroda illetve a jegy-és bérletpénztárak nyitva tartása az alábbiak szerint fog változni decemberben:
December 21-én a Közönségszolgálati Iroda zárva tart, 30-án és 31-én pedig – az előző évek gyakorlatának megfelelően – pénteki nyitva tartás szerint várja kedves ügyfeleinket.
A szokásos nyitva tartás az alábbi linken érhető el: http://www.mvkzrt.hu/kozonsegszolgalat/
A pénztárak általános nyitva tartása a következő linken látható: http://www.mvkzrt.hu/berletpenztarak/
Elkezdődik a vizsgaidőszak, változik az Egyetemre közlekedő járatok menetrendje

2013. december 16-tól a Miskolci Egyetemen elkezdőik a vizsgaidőszak, ez több járat menetrendjét is érinti, mert ekkortól a 2-es, 22-es és az ME viszonylat ok, valamint a 14-es járatok nem közlekednek be az Egyetemre. A 29-es járatok közül is csak kettő járat fogja érinteni az Egyetemvárost, mégpedig az Újgyőri főtérről 06:58-kor induló, illetve az Avas kilátótól 07:05-kor induló 29-es autóbusz.

Éjszakai útlezárás miatt terelve közlekedik néhány járat

2013. december 12-én 22:00 órától 13-án 04:00 óráig daruzási munkák miatt a Madarász Viktor utca és Miskolc Plaza közötti útszakasz lezárásra kerül. Az útlezárás miatt a 11-es, 20-as, 20G-s és a Villamospótló autóbuszok ebben az időszakban terelt útvonalon közlekednek, de a megállóhelyeik nem változnak, vagyis minden járatot a szokott helyeken lehet igénybe venni.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…