2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint Gesztelyben egy családi ház kerítését 2013. november 30-án megrongálták, majd a részeit eldobálták. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő fiatalkorú fiúkat.

A megye rendőri szervei 2013. november 28-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három tetten ért tolvajjal, és egy garázdaságot elkövető férfival szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2013. november 30-án közúti ellenőrzésen három-három sofőrtől a helyszínen bevonta a jogosítványát, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek