2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Rejtett értékek lelőhelye – ismét TEDxYouth@Budapest

Rejtett értékek lelőhelye – ismét TEDxYouth@Budapest

Idén, az immár negyedik TEDxYouth@Budapest, a 30 alatti előadókat felvonultató egész napos esemény több mint húsz olyan történetet mutat be melyek körülöttünk zajlanak, mégis a legtöbbünk számára láthatatlanok. Ezek a történetek bátorságról, szenvedélyről és nem utolsó sorban az akadályok leküzdéséről szólnak.
A TEDxYouth@Budapest szervezői idén is különleges hazai fiatalok egyedülálló történeteit hozzák el nekünk a TED konferenciáktól megszokott izgalmas és magával ragadó módon, egy tömény napba sűrítve az elmúlt évben felfedezett 30 alattiakat és történeteiket.
 
„Azoknak, akik idén ellátogatnak a TEDxYouth@Budapest napra láthatatlan történeteket teszünk láthatóvá. Egyebek mellett meghallgathatják, hogyan változtatta meg egy-egy fiatal a saját történetét – körülményei, adottságai, a felmerülő korlátok és határok ellenére – és azt, hogyan változtatta meg a saját történetük őket magukat és a körülöttük lévő világot. Hisszük, hogy egyetlen történet is képes új nézőpontot és új értéket teremteni” – meséli Szörnyi Krisztina, a TEDxYouth@Budapest főszervezője.
 
Az idei előadók történetei nézőpontváltásról bátorságról, szenvedélyről, akadályokról, a megszerzett tapasztalat átadásáról, és arról szólnak, hogyan gondolkozzunk egy kicsit másképp! Mert ahhoz, hogy gondolatok szárnyalni tudjanak, hogy egymásra találjanak és megtermékenyítsék egymást, láthatóvá, hallhatóvá kell tenni őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek