2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kisiskolások rajzai a miskolci Városháza karácsonyi üdvözlőlapjain 2013-ban is!

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, az elmúlt évhez hasonlóan, idén is felhívással fordul a város általános iskolás, alsó tagozatos diákjaihoz. Az egyedülálló kezdeményezés célja az, hogy az idei karácsonyi üdvözlőlapok is különlegesek, szívből jövőek legyenek.

Dr. Kriza Ákos polgármester ezért arra kéri az iskolák igazgatóit, hogy tanintézményük alsó tagozatos diákjait kérjék meg, rajzolják le, milyennek látják ők azt az üdvözlőlapot, amit szívesen postára adnának Karácsonykor. A munkák beérkezésének határideje: 2013.11.22.

A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri fogja kiválasztani azt az ötöt, amelyeket végül képeslap formájában ad majd postára Dr. Kriza Ákos polgármester, az alpolgármesterek és Miskolc Megyei Jogú Város jegyzője.

A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett képeslap-terveket a Városháza aulájában fogjuk kiállítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…