2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Temetőből lopott

A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy nővel szemben, aki arra bírt rá egy fiatalkorú lányt, hogy vele együtt sírokról virágokat lopjon.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a 42 éves S. Imrénével szemben. A nyomozás adatai szerint a terhelt 2013. szeptember 29-én nem sokkal 17 óra után ismerőse kiskorú lányát rábírta arra, hogy a bükkábrányi temetőben sírokról vele együtt virágot lopjon. A felnőtt asszony ezen tettével veszélyeztette a kislány erkölcsi fejlődését.
A rendőrség az elkövetéstől számított három órán belül gyanúsítottként hallgatta ki a mezőkeresztesi nőt, aki beismerő vallomást tett.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek