2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a barátból lett rabló

Közös italozást követően bántalmazta, majd alkalmi ismerősétől elvette annak ékszereit.
A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 21-én az esti órákban Miskolc, Forrásvölgy úti hétvégi házas övezetében egy férfit bántalmaztak, majd megfosztották két ezüst nyakláncától és két karláncától.

Az ügyben végrehajtott adatgyűjtés során a rendőrök előtt körvonalazódott, hogy a bűncselekményt a sértett alkalmi ismerőse követte el, aki egy közös poharazás után bánt el későbbi áldozatával. A nyomozók a rövid idő alatt azonosított, majd felkutatott személyt annak lakásán 2013. október 22-én 2 óra 45perckor elfogták.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves, miskolci Sz. Bélát bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…