2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizet tiltott prostitúció miatt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. október 21-én három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy garázda férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot, valamint egy nővel szemben, aki védett övezetben folytatott tiltott prostitúciós tevékenységet. A szerencsi rendőrök egy férfivel szemben rendeltek el kényszerintézkedést garázdaság elkövetése miatt.

A szabálysértési őrizetbe vett személyeket a rendőrség 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 21-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 21-én egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek