2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Életet mentett Dr. Csiba Gábor kórházigazgató

Nem is lenne ez akkor hír, ha történetesen a megyei kórházban történt volna az esemény, de ez az életmentés az úton, Miskolctapolca – Egyetemváros útkereszteződésében történt ma kora délután.

Szerkesztőségünket egy szemtanú hívta fel, azzal, hogy mekkora szerencséje volt a kerékpárosnak, s hírportálunknak maga dr. Csiba Gábor főigazgató főorvos mondta el, hogy pontosan mi is történt: Éppen a családdal autóztunk a kereszteződés felé, amikor megláttam, hogy olyan három autónyira tőlem, megállnak az autók, kiszállnak az emberek, s a kerékpárút felé igyekeznek. Én is kiszálltam természetesen, – éreztem, hogy baj van, s az embert ilyenkor mindig a kötelességtudat szólítja –  és egy középkorú férfit láttam a földön fekve, aki körül kétségbeesetten tébláboltak az emberek. A férfi a kerékpáron, stroke-ot, vagy infarktust kapott, leesett róla és tulajdonképpen meghalt. Azonnal elkezdtem az újraélesztést, és mintegy 1/4 órás küzdelem után eszméletére tért a férfi. Közben megérkeztek a rendőrök, a mentők, és a férfit a megyei kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek