2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolci Nemzeti Színház – játék/szín ajánló

A Miskolci Nemzeti Színház Játékszíne a Színek Évadában új formát ölt. Ha mostantól ezt látja: játék/szín, ez azt jelenti, hogy havonta 35 előadásra számíthat a legkisebb játszóhelyünkön. A 35 programot körülbelül 70 művész (színész, rendező, zenész, táncos) állította össze kifejezetten Nézőink kedvére. Ahogy mondani szokták: mindenki megtalálja majd a neki tetszőt a legkisebbektől a legnagyobbakig. És itt tényleg így lesz.
A játék/szín tehát mostantól egy találkozási hely, egy társas játszóhely, ahol nincs fényfüggöny a nézők és a színész között. Mindenki részese az előadásnak, a beszélgetésnek, a rögtönzésnek, tárgyalásnak, vagy éppen a nyomozásnak. Nézők, résztvevők nélkül mindez nem fog működni, tehát számítunk Önre.

Szemezgessen programjainkból. Lesz Hobo, Piaf, Petőfi, Kányádi, haiku és darumadár, slam poetry, musical, pszichoszínház, púder nélkül, házimuzsika, szüreti- és bordalok és még mennyi szerelem…  Jó böngészést… Merüljön el kínálatunkban!  http://mnsz.eu/jatekszin

INTERAKTÍV GYERMEKELŐADÁSAINK AZ 5 – 8 ÉVES KOROSZTÁLY SZÁMÁRA

Október 5-én,
szombaton 11 órakor legifjabb nézőinket várjuk egy nyáridéző közös játékra, éneklésre, és sok nevetésre. Az előadás izgalmát fokozza, hogy alatta tévéfelvétel történik, így a gyerekeknek módjuk lesz visszanézni magukat a MiTV magazinműsorában.

Mit csinálsz, ha… Nyár van  Hogyan töltöd a szünidőt? Hogy bírod a meleget és a szúnyogokat? Milyen kalandokban van részed a strandon és a nagyi kertjében?

Játsszák: Bohoczki Sára, Fabók Mariann és Fritz Attila, Zongorán kísér: Nagy Nándor

További előadások: Október 9. szerda 14 óra, október 11. péntek 14 óra, október 12. szombat 11 óra

 

Október 8. kedd,
11 és 15 óra  Hová lett a cipellőm?     Interaktív táncjáték a Miskolci Balett táncosaival

A résztvevő gyerekek Hamupipőke történetén keresztül táncolva, mesélve, játszva ismerkednek meg a különböző táncstílusokkal.

 

Október 4. péntek
14 óra A székely menyecske meg az ördög   Népmese bábokkal, mesél és játszik: Fabók Mariann, zene: Ács Gyula

Humoros, forgatagos bábjáték, mely nem csak egy izgalmas mesébe, hanem a néphagyományokba is elkalauzolja a gyerekeket.

 

Október 18. péntek 11 óra, 26. szombat 11 óra  Origami mesék kisiskolásoknak  

Ősi japán mesét játszunk el a gyerekekkel, miközben mindenki elkészíti saját darumadarát a zizegős papírból. Házigazda: Cseh Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek