2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Körözési akció Ózdon

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 12-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. A miskolci egyenruhások egy-egy férfit rongálásért és rendzavarásért, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szintén két férfit tulajdon elleni szabálysértésért. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság két férfival és fiatalkorú társukkal szemben. A nyomozás adatai szerint a csütörtökön a délutáni órákban Ózdon a három farkaslyuki garázda előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit és egy nőt. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 22 éves H. Albertet, a 37 éves F. Zoltánt és egy 15 éves még fiatalkorú fiút.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság csütörtökön körözési akciót hajtott végre az illetékességi területén. Az átfogó ellenőrzés eredményeként a rendőrök elfogató parancs alapján két férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra, sikeresen felkutattak egy eltűnt személyt, továbbá négy főnél tartózkodási hely megállapítását hajtották végre.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

 A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek