2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„NEKED JÁTSZUNK FESZTIVÁL – JÁTSZOL VELÜNK?”

A Miskolci Szimfonikus Zenekar ünnepi évadában új rendezvénysorozattal jelentkezik. A szeptemberi hónapot egy játékos fesztivállal zárja az együttes. A „Neked Játszunk” koncert- és rendezvénysorozat keretében minden korosztály számára szeretnénk zenés, játékos szórakozást nyújtani. A négynapos fesztivál ideje alatt négy koncerttel és egy népszerű helyi vetélkedővel várjuk a játék és zene szerelmeseit.

A többnapos rendezvénysorozat keretén belül a zenekar egy igazán különleges koprodukcióval készül közönségének: Miskolcra látogatnak a Csillag születik showműsor felfedezettjei, a 4 for Dance táncosai. A táncos lábú fiatalok és a miskolci szimfonikusok közös fellépésével ismét egy új világ kapui tárulnak a közönség elé. Várunk mindenkit szeretettel szeptember 26-án 19 órakor a Művészetek Házába, aki nem csak az igényes zenét, de a szórakoztató mozdulatokat is kedveli.
Újra megrendezésre kerül az egy éve nagy sikert aratott Zene-Szóval koncert, mely ezúttal szeptember 27-én, 18 órakor a Művészetek Házában kerül megrendezésre. A hangversenyen népszerű darabok csendülnek fel és a koncert különlegessége, hogy Kovács László, a zenekar művészeti vezetője nem csak a karmester, de egyben a műsorvezető szerepébe is belebújik. A komolyzenei hangverseny zenés részeit humoros prózai betétek törik meg, mely során gondolatok hangzanak el zenéről, zenélésről, és az élet nagy dolgairól. A koncert kiváltképp szórakoztató azok számára is, akik még csak ismerkednek a komolyzenével, gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.
A fesztivál alatt két alkalommal, szeptember 29-én 14.30.kor és 16.30-kor lép a Művészetek Háza színpadára Csuka Tímea, a „Játsszunk zenét a szimfonikusokkal!” gyermekkoncert forgatókönyvírója és műsorvezetője. A legkisebbeknek szóló játékos interaktív, koncert mesés történeteken keresztül kalauzolja el a kicsiket (és nagyokat egyaránt) Ütemváros utcáin, ahol vidám kalandokba bonyolódva ismerhetik meg a zene világát, kerülhetnek közelebb a zenekar tagjaihoz.
A rendezvénysorozat ideje alatt a zenekar az Itthon Miskolcon Egyesülettel együttműködésben rendezi meg a Játékos Városjárás népszerű helyi vetélkedőt, ahol ezúttal a zene kerül a középpontba. Az egész napos rendezvény során a játékosok, családok, barátok és iskolások együtt, Miskolc város izgalmas helyszíneit bejárva, vidám feladatokat megoldva kerülhetnek közelebb a zene világához, ismerhetik meg a zenekar mindennapi életét, Miskolc város zenei kultúráját. A legjobban teljesítő csapatok értékes ajándékokban részesülnek, melyeket ünnepélyes keret közt, záróhangverseny kíséretével nyújtunk át a nyerteseknek. A játékra való jelentkezés végső határideje szeptember 20.
A fesztivál ideje alatt a zenekar az Itthon Miskolcon Egyesülettel együttműködésben rendezi meg a Játékos Városjárás népszerű helyi vetélkedőt, ahol ezúttal a zene kerül a középpontba. Az egész napos rendezvény során a játékosok Miskolc város izgalmas helyszíneit bejárva, vidám feladatokat megoldva kerülhetnek közelebb a zene világához, ismerhetik meg a zenekar mindennapi életét, Miskolc város zenei kultúráját.
Látogasson el szeptember végi fesztiválunkra, jöjjön el családjával, barátaival, játsszon velünk és élvezze a zenét a Miskolci Szimfonikus Zenekarral!

2013. szeptember 26-29.

„Neked játszunk”

Négynapos fesztivál sok játékkal a jövő hangverseny-látogató generációinak: gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek

2013. szeptember 26. 19.00
Művészetek Háza
A 4forDance és a Miskolci Szimfonikus Zenekar közös produkciója.
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Kovács László
Jegyár: 1000 Ft, 2000 Ft, 2500 Ft

2013. szeptember 27. 18.00
Művészetek Háza
„Zene-szóval”
Különleges, beszédes hangverseny Kovács László vezényletével és műsorvezetésével.
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Kovács László vezetésével
Jegyár: 500 Ft

2013. szeptember 28.
Játékos Városjárás
Vidám vetélkedő kicsiknek és nagyoknak Miskolc különböző helyszínein, középpontjában a zenével és a Miskolci Szimfonikus Zenekarral
Jelentkezés a játékra a zenekar elérhetőségein!

2013. szeptember 29. 14.30, 16.30
Művészetek Háza
Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal!
A Miskolci Szimfonikus Zenekar hangversenye gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek.
Miskolci Szimfonikus Zenekar
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Csuka Tímea
Vezényel: Kovács László
Jegyár: 500 Ft

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2.) és a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. irodájában (3525 Miskolc, Kossuth u. 3.).
További információk a www.mso.hu oldalon olvashatók!


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…