2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vádemelési javaslat a tiszaújvárosi garázda ügyében

A bejelentés követően azonnal elfogták, most vádemelést javasolnak ellene. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két hónapja állampolgári bejelentés alapján garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben, mert az 2013. július 10-én az esti órákban a helyi mentőállomás mellett előzetes szóváltást követően egy férfit és egy nőt inzultálva a földre lökött. Az elkövető kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A bevezetett rendőri intézkedések során a nyomozók a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a helyszín közelében elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során K. Zoltán 52 éves helyi lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2013. szeptember 11-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek