2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vadászlest rongáltak

Négy vadászles fa alkatrészeit szedték szét és tulajdonították el ismeretlen tettesek. Néhány napon belül azonosították a rendőrök az elkövetőket. A helyi erdészet vezetője telefonon tett bejelentést az Edelényi Rendőrkapitányságra 2013. május 23-án, miszerint a területükön több vadászlest megbontottak és a faanyagot eltulajdonították.

A helyszíni szemlét és adatgyűjtést követően a rendőrök néhány napon belül azonosították azt a három tornanádaskai fiatalembert, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a cselekmény elkövetésével. Az elfogott és előállított fiatalok a cselekmény elkövetését elismerték, velük szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított a rendőrség büntető eljárást.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság a 22 éves H. Józseffel és két fiatalkorú társával szemben az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek