2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kacsa-tó tapogató

Megfogták az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósághoz tartozó Long-erdő Természetvédelmi Területen az első orvhorgászt, aki tettéért már az új büntető törvénykönyv rendelkezései alapján felelhet. Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrei közös akció során 2013. szeptember 7-én a délelőtti órákban tetten értek, és elfogtak egy férfit, aki az alsóberecki Kaprona-tónál (Kacsa-tó) úgynevezett tapogató módszerrel illegálisan halat fogott. Az orvhalász hálójába ezüstkárászok és törpeharcsák akadtak. A tetten ért és elfogott férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 30 éves P. Sándorral szemben. A rendőrség a sátoraljaújhelyi orvhalászt gyorsított eljárás keretében a napokban tervezi bíróság elé állítani.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek