2024. 08. 25. vasárnap

Lajos, Patricia
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Új, uniós szabványoknak megfelelő játszótér várja szeptembertől az óvodásokat Bükkaranyoson

Az egyik legjobban várt és leglátványosabb részéhez érkezett az „Innovatív Óvodafejlesztés” pályázat megvalósítása Bükkaranyoson.

A nyári szünet ideje alatt lecserélték a régi, korszerűtlen udvari játékokat és beépítésre kerültek az új, Európai Uniós szabványoknak megfelelő eszközök. Az összesen több mint 3 millió Ft értékű kombinált csúszdaházak, mérleghinták, rugós játékok mostantól biztonságosan szolgálják a gyerekek szabad idejének eltöltését.  A pályázat keretén belül az udvari élet kellemesebb és egészségesebb eltöltéséhez 5 db futóbiciklit, 5 db rollert, 5 db játék motort és 20 db labdát is beszereztek, továbbá 450.000 Ft értékben vásároltak oktatáshoz szükséges műszaki cikkeket, amelyekkel még magasabb színvonalon gyarapíthatják óvodásaik ismereteit és élményeit.
A játékok birtokbavétele nagy öröm lesz a gyerekeknek, hiszen korábban a településen nem volt megfelelő minőségű játszótér, ezért az Önkormányzat egyéb pályázati forrásból egy újabb közterületen megépülő játszótér felállítását tervezi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek