2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Táborzáró piknik – Miskolc-Avas, Avastetői Sportpálya

A Dialóg Egyesület a Svájci-Magyar Civil Alap SMCA- 2012-0081-S azonosító számú, „TÉRerő – Közösségi terek, folyamatok és új szociális szolgáltatások az Avason” elnevezésű pályázati projekt keretében 2013. augusztus 26-30. között rendezi meg a Miénk a TÉR! – avasi ifjúsági, napközis alkotótábort.
A tábor zárásaként augusztus 30-án pénteken 14 órától az Avastetői Sportpályán családi pikniket, közösségi főzést szerveznek, amelyre a tábor résztvevőinek családjait várják. (A program eső esetén elmarad.)
Az alkotó táborban két korosztály, kisiskolások (6-11év) és kamaszok (12-16 év), 20 gyermek vesz részt. Életkoruknak megfelelő programokat tartanak számukra: a kisebbek kreatív foglalkozásokban (gyöngyfűzés, rajzolás, figurák készítése, stb.), közösségi játékokban próbálhatják ki magukat. A kamaszok megismerkedhetnek a színjátszással, a média (fotózás, kamerázás) fortélyaival, szerepjátékokban fejezhetik ki önmagukat.
A tábor második alkalommal szervezi a Dialóg Egyesület, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a gyerekeknek a szünidő alatt elfoglaltságot nyújtson, és az iskolakezdésre ráhangolja őket. A tanév ideje alatt szakkör formájában szeretnénk tovább vinni ezeket a közösségi együttléteket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek