2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Semjén: „Még az ősszel kezdődik a munka Miskolctapolcán”

A mai Országgyűlésen – most 16 óra körül – az azonnali kérdések órájában Varga László /MSZP/ ozszággyűlési képviselő tette fel a kérdést: Önök a 2010-es választáskor azt ígérték, hogy amennyiben Önre szavaznak a Miskolciak, lesz strand Miskolctapolcán. Akkor 7 milliárdot ígértek a fejlesztésre, majd 3,3 milliárdra pályázott az Önkormányzat, s ehhez képet kerek összeget, 0 forintot kapott. Kívánnak-e végre akár 1 forintot is áldozni Miskolctapolcára? Betartják-e az ígéretüket?

Semjén Zsolt miniszter, adta meg a választ a feltett kérdésre, kihangsúlyozva, hogy éppen a szocialista kormányzás idején hagyták lepusztulni a strandot. Már eddig is 365 millió forinttal gazdagodott Miskolctapolca – mondta – majd hozzátette, hogy 1,3 milliárd forint pályázati pénzről döntött eddig a mostani kormány. A fideszes képviselők folyamatosan tájékoztatták a kormányt a jelenlegi helyzetről, így a tervek elfogadása után még az ősszel elkezdődik a munka Miskolctapolcán. Majd arról beszélt, hogy Magyarország a turizmus területén is jobban teljesít, mint azt a számok is bizonyítják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…