2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Triatlon, Bogratlon, Tiszaújváros

Dr. Mengyi Roland a Fidesz tiszaújvárosi csoportját erősítette

A jubiláló, 15. tiszaújvárosi triatlon világkupa felvezető rendezvénysorozatának, a Triatlon Nagyhétnek a keretében vasárnap rendezték meg a Bogratlon főzőversenyt és a hetes kenu versenyt, amelyeken a Fidesz tiszaújvárosi csoportja is indult.
A Dísz-tó körül kialakított 41 főzőhelyen 10 órakor vette kezdetét a Bogratlon – Tiszaújvárosi Bográcsfőző Fesztivál. A hangulatról a Számadó Zenekar valamint a  népdalokat éneklő Boka Gábor gondoskodott, közben a szakácsok a bográcsok körül szorgoskodtak.

A vendégeknek közben alkalmuk nyílt személyesen megbeszélni esetleges problémáikat, elmondani elképzeléseiket. Kötetlen keretek közt  megismerhették a  városi Fidesz csoport vezetőségét is. Különböző finom ételekkel (slambuc, bográcsgulyás, sült tarja szeletek, marhapörkölt) és italokkal várták a kedves vendégeket. Nagyon jó hangulatban telt a nap, sokan megfordultak egy jó evés és beszélgetés erejéig a Fidesz bográcsánál.

A Bogratlon-zsűri tagjai ezúttal is nehéz helyzetben voltak, hiszen elmondásuk alapján ezen a napon is jobbnál jobb ételek készültek.

A nap folyamán párhuzamosan a főzéssel hetes kenu verseny is zajlott a Dísz-tón, amelyen természetesen a tiszaújvárosi Fidesz csapat is részt vett.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek