2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Tagad, pedig kezében volt a számítógép

Vádemelési javaslat egy miskolci tolvajjal szemben, aki egy családi házból tulajdonított el értékeket. Lopás bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2012. november 24-én az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint a tolvaj bement egy családi házba, ahonnan két számítógépet, karórát vitt el.

A betöréskor a szomszédok tetten érték a férfit, akinek a kezében volt a már eltulajdonított laptop, de elmenekült a helyszínről.

 A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították az 50 éves K. Csabát, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A miskolci férfi kihallgatásán tagadta, hogy az ingatlanban járt volna, de a beszerzett tárgyi és személyi bizonyítékok alátámasztják a rendőrség megalapozott gyanúját.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gyilkos malacjárat
Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, amikor egy román furgonba…
126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…

További cikkek