2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Felújítják a Miskolci Családsegítő Szolgálat épületét

2013. július 11-én megkezdődött az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában a „Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény – Módszertani Központ Infrastrukturális Fejlesztése” című, ÉMOP-4.2.1/A-11-2012-0024 azonosítószámú projekt kivitelezése.
A projekt keretében a  Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény – Módszertani Központ Arany János utcai épületének infrastrukturális fejlesztése történik meg a nyílászárók cseréjével, fűtéskorszerűsítéssel, külső homlokzati hőszigeteléssel, illetve a belső infrastrukturális környezet felújításával, részleges akadálymentesítéssel.

A fejlesztés eredményeként új szolgáltatási formák bevezetésére is lehetőség nyílik. 

A projekt összköltsége  102.137.001,-Ft. A beruházás nagy része támogatásból valósul meg -ennek összege: 97.030.151 Ft-, Miskolc Megyei Jogú városa 5.106.850,-Ft-os önrésszel járul a költségekhez. Maga a felújítás az ÉMOP keretein belül zajlik. A Támogatás az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A felújítás ideje alatt az intézmény környezetében előforduló zajhatások, gyalogos közlekedési nehézségek  miatt a lakosság megértését kérjük. 
Az intézmény a felújítás ideje alatt a szolgáltatásait (étkeztetés, ebédkihordás, nappali ellátás, stb.) folyamatosan biztosítja.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek