2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Továbbra is elhanyagoltak Miskolc közterületei

A Jobbik szerint a városvezetés olyannyira elhanyagolja Miskolc peremkerületit, hogy már egy kisebb zápor is jelentős gondokat tud okozni.

Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő hétfői sajtótájékoztatóján kifogásolta, hogy vontatottan halad a peremkerületek kaszálása, emellett mind a mai napig nem sikerült „eltüntetni” a két héttel ezelőtti esőzés nyomait Perecesen. A politikus kritizált, hogy az ominózus esőzés után a keresztutcák átfolyóit kitisztították ugyan, de az azt követő árkokat már nem, így egy esetleges esőzés ismét veszélyezteti az ott lakókat.

Hozzátette, a Bertalan utcában több hónapja kérte az ott lakókkal együtt a csapadékvíz átfolyó tisztítását, sőt információi szerint a munkát már több alkalommal maga a város is megrendelte a városgazdától, a munkába azonban még bele sem kezdtek. Pakusza úgy véli, vagy a pénz, vagy a szakma hiányzik a városgazdánál, aminek a levét a peremkerületek lakói isszák meg.

Az önkormányzati képviselő arra kérte Kriza Ákos polgármestert, hasson oda, hogy a megrendelt munkák a város szélén is időben és megfelelő minőségben készüljenek el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek