2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bort és készpénzt raboltak

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében többek között garázdákkal szemben, valamint rablás és távoltartás szabályainak megszegése miatt intézkedtek a rendőrök 2013. július 4-én.

Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. július 4-én 21.00 órakor Sáta belterületén minden előzmény nélkül három fiatalember rátámadt két borsodbótai férfira és készpénzt, illetve egy üveg bort vettek el tőlük. A sértettek a cselekmény következtében könnyű sérüléseket szenvedtek. A forrónyomos rendőri intézkedések során a rendőrök elfogtak és előállítottak két sátai elkövetőt, harmadik társuk felkutatása folyamatban van. Az ózdi rendőrök a 22 éves P. Rolandot és a 19 éves V. Dávidot őrizetbe vették.

 

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek