2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előállították a garázdákat

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében többek között garázdákkal szemben, valamint rendzavarás, lopás, úti okmánnyal visszaélés és távoltartás szabályainak megszegése miatt intézkedtek a rendőrök 2013. július 3-án.

A Miskolci Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított garázdaság minősített esete miatt két helyi férfival szemben. Miskolcon, kora délután előzetes szóváltást követően kölcsönösen, felfegyverkezve bántalmazta egymást a 31 éves Ó. Gábor és a 30 éves T. Zsolt, melynek során mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőket előállították.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság minősített esete miatt indított büntetőeljárást.  Korábbi érdeksérelem miatt Körömben B. János 36 éves, B. Jánosné 34 éves, B. Eszter 18 éves helyi lakosok és fiatalkorú társuk tettleg bántalmaztak egy 32 éves férfit. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. Az elkövetőket a rendőrök elfogták és előállították.

 

Úti okmánnyal kapcsolatos szabálysértés miatt a 37-es számú főúton intézkedtek megyénk rendőrei. Egy román gépjármű vezetőit és utasait igazoltatták a járőrök, melynek során megállapították, hogy V. Lujza 21 éves román állampolgár nem tartotta magánál 2 éves gyermeke úti okmányát. A szabálysértővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

 

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek