2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előállított garázdák

Az Ózdi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. június 1-jén kora este L. Sándor 45 éves, ifj. L. Sándor 28 éves és L. Olivér 21 éves helyi lakosok a város egyik utcájában, egy kertben tartózkodó 38 éves asszonyt szidalmaztak és fakaróval, illetve egy dárdával megdobták.

A nő az atrocitás következtében könnyebben megsérült. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőket elfogták és előállították. Az ózdi nyomozók az asszony sérüléseit okozó ifj. L. Sándort bűnügyi őrizetbe vették.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy nem sokkal hétfő éjfél után történt garázdaság ügyében folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint Kazincbarcika belterületén L. Tamás 29 éves, D. Norbert 34 éves múcsonyi és S. Zoltán 27 éves kazincbarcikai lakosok egy 42 éves helyi férfit előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak. A kiértesített rendőrjárőrök a helyszín közelében az elkövetőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt vette szabálysértési őrizetbe P. János 60 éves és Sz. Tibor 50 éves tokaji lakosokat. A két tolvaj a város egyik utcájában a járdaköveket szedte föl, amiket el akartak szállítani. A tetten ért elkövetőket a járőrök előállították, a Szerencsi Rendőrkapitányság 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek