2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Véget ért a műfüves bajnokság

Kazincbarcika – Pénteken este lezárult a Barcika Art műfüves bajnoksága a KSK-ban.

Az utolsó játéknapon két meccsen léptek pályára a csapatok, s a végső helyezéseket illetően mindkét találkozónak fontos tétje volt.
Végül az izgalmas mérkőzéseket követően a 2013-as műfüves bajnok a Thermo Nyílászáró csapata lett, a második helyen a BorsodChem, a harmadikon a Tűzoltóság, a negyediken pedig a Spárta FC csapata végzett.
A nagyon kiegyensúlyozott mezőnyben 33 (!) olyan játékos lépett pályára, aki legalább egyszer bevette az ellenfél kapuját. A gólkirály ebben a szoros versenyben Pintér Dávid (BorsodChem) lett.
A csapatok oklevelet, műfüves pályabérlési lehetőséget, a gólkirály és a bajnok gárda pedig kupát és különdíjakat, továbbá szauna kupont kaptak a Barcika Art felajánlásából.
A következő ilyen jellegű rendezvény augusztus 9-11. között lesz a sportközpontban, ekkor egy 3 napos műfüves tornára várják a szervezők a labdarúgás szerelmeseit.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek