2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Újra Szikszó Plázs

Szikszó is csatlakozott a városi plázs építési kedvhez, amely Párizsból indult és megállíthatatlanul terjed Európában. Szikszón a városi uszoda udvara ad otthont a riviérás hangulatnak. . A harmadik szezont kezdik 2013-ban, az ünnepélyes megnyitó június 15-én lesz, amelyre a belépés ingyenes.

Az idei programnyitót a gyereknappal is összekötötték, így aztán kicsik és nagyok jól szórakozhatnak ezen a szombat délutánon. A rendezvény délután 2 órakor kezdődik képzőművészeti foglalkozásokkal, aszfaltrajz versennyel, rendőrkutya bemutatóval, és a tűzoltók által szolgáltatott habpartival. A parti elengedhetetlen feltétele a váltóruha, hogy aztán a további programokon is részt tudjanak venni a gyerekek.

Fellép Kovács Gábor, a Dance Elit tánciskola, a Csiribiri Együttes, lesz rock and roll őrület,zumba és aerobic bemutató.

Köszöntőt mond Dr Mengyi Roland , a B.A.Z   Megyei Közgyűlés elnöke, Füzesséri József Szikszó polgármestere.

A Szikszó Plázs 2013. megnyitó Antal Timi  koncerttel , és éjfélig tartó Plázs Discóval zárul.

A Szikszó Plázs augusztus 20-áig várja a riviérás körülményekkel-, homokkal, napágyakkal, pálmafákkal – a vendégeket az uszoda nyitvatartási ideje alatt. Hétköznapokon zene, büfé, kivetítő gondoskodik a jó hangulatról. Péntekenként este nyolctól éjfélig pedig különféle zenei stílusú discoban szórakozhatnak, ahová a belépő 500 forint lesz.

Fotók:  Ilyen volt az elmúlt években a Szikszó Plázs

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…